Nepečená roláda z BB pudingu

Nepečená roláda z BB pudingu

By 5. marca 2013

  • Prep Time : 30 minutes
  • Yield : 1
  • Allergens : ,

Ingredients

Instructions

1.
Na doske vymiešame do cesta pudingy, práškový cukor a mlieko.

2.
Dosku posypeme cukrom a cesto na ňom vyvaľkáme na obdĺžnik.

3.
Heru rozmixujeme so 150 g práškového cukru, žĺtko, vanilínovým cukrom rumom na hladký krém.

4.
Krém natrieme na plát cesta.

5.
Piškóty omočíme v čiernej káve a ukladáme na krém.

6.
Stočíme do valca a vložíme do chladničky stuhnúť na 3 hodiny.

Print

K vareniu a pečeniu ma priviedli moje staré mamy, keď mi počas prázdnin strávených v ich prítomnosti dovolili asistovať v kuchyni a pod ich dohľadom som ako malé dieťa mohla skúšať upiecť jednoduché koláčiky či uvariť jednoduché jedlá. Vôňa kuchyne pri vypekaní či varení je mojim príjemným oddychom, ktorého výsledkom je (takmer) vždy niečo jedlé ;-) Ak máte chuť ma kontanktovať, spravte to adrese katka@najrecept.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *