Horčicová omáčka

Horčicová omáčka

By 26. marca 2013

Omáčka je vhodná k rôznym druhom rýb a mäsa.

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4
  • Allergens : ,

Ingredients

Instructions

  1. Z masti a múky pripravíme svetlú zápražku. 
  2. Cibuľu očistíme a nadrobno nasekáme. Pridáme k zápražke a necháme opražiť.
  3. Zalejeme vodou a poriadne rozmiešame aby sme nemali hrudky.
  4. Pridáme horčicu, soľ, korenie a necháme prejsť varom.
  5. Okyslíme octom podľa chuti, premiešame a odstavíme.
Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *