Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

By 8. februára 2013

Výborná pochúťka pre milovníkov syrov s bielou plesňou.

Prep Time : 15 minutes. Cook Time : 20 minutes Yield : 3 Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Grilovacie korenie zmiešame spolu s olejom v miske a obalíme v ňom hermelín.
  2. Každý syr zabalíme osobitne do alobalu tak, aby boli okraje poriadne spojené.
  3. Dáme na gril grilovať na cca 15 – 20 min.
  4. Paradajky a papriku nakrájame na kocky a pridáme do prepláchnutej rukoly.
  5. Prilejeme kyslú smotanu, dochutíme bazalkou, soľou a premiešame.
  6. Hotový hermelín vyberieme z alobalu -  pracujeme s ním opatrne, pretože  je mäkký a uložíme na tanier.
  7. Pridáme zeleninový šalát a môžeme podávať.

Dobrú chuť priatelia 😉

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *