Bylinkové kuracie prsia

Bylinkové kuracie prsia

By 9. februára 2013

Momentálne som nemala chuť na paradajky, tak som ich vynechala. Takže kľudne môžete túto prísadu vynechať 🙂

  • Prep Time : 60 minutes
  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

1. Olej zmiešame so všetkými bylinkami. Kuracie rezne naklepeme, každý rezeň rozpolíme a z oboch strán namočíme do bylinkového oleja. Poukladáme do misky a zalejeme zvyšným olejom. Necháme odležať 1 hodinu v chladničke.

2. Na panvicu zlejeme olej z misky a zohrejeme. Kúsky mäsa naukladáme na panvicu do rozpáleného oleja, osolíme z oboch strán a prudko opečieme.

3. Zalejeme paradajkami spolu s nálevom, pridáme cukor a podusíme kým mäso zmäkne. Podávame s ryžou alebo cestovinami.

 

Bylinkové kuracie prsia

Print

K vareniu a pečeniu ma priviedli moje staré mamy, keď mi počas prázdnin strávených v ich prítomnosti dovolili asistovať v kuchyni a pod ich dohľadom som ako malé dieťa mohla skúšať upiecť jednoduché koláčiky či uvariť jednoduché jedlá. Vôňa kuchyne pri vypekaní či varení je mojim príjemným oddychom, ktorého výsledkom je (takmer) vždy niečo jedlé ;-) Ak máte chuť ma kontanktovať, spravte to adrese katka@najrecept.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *