Bylinkové kuracie prsia

Recept Bylinkové kuracie prsia

Pridal: Katka, 9.2.2013

Kategorie: Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Momentálne som nemala chuť na paradajky, tak som ich vynechala. Takže kľudne môžete túto prísadu vynechať :-)

FOTKA OD VÁS

Pridal: Katka, 9.2.2013

Kategorie: Mäso

SUROVINY

4 kskuracie prsné rezne
1 PLsušená bazalka
1 PLrozmarín
1 PLoregano
6 PLolej
soľ
2 plechovkykrájané paradajky
2 PLcukor

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Olej zmiešame so všetkými bylinkami. Kuracie rezne naklepeme, každý rezeň rozpolíme a z oboch strán namočíme do bylinkového oleja. Poukladáme do misky a zalejeme zvyšným olejom. Necháme odležať 1 hodinu v chladničke. 2. Na panvicu zlejeme olej z misky a zohrejeme. Kúsky mäsa naukladáme na panvicu do rozpáleného oleja, osolíme z oboch strán a prudko opečieme. 3. Zalejeme paradajkami spolu s nálevom, pridáme cukor a podusíme kým mäso zmäkne. Podávame s ryžou alebo cestovinami.  
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť