Boršč
FOTKA OD VÁS
SUROVINY
250 ghovädzie mäso
200 gbravčové mäso
200 gúdené mäso
250 mlkyslá smotana
150 gparadajky
200 ghlávková kapusta
1 ksmrkva
1 kspetržlen
1 kszeler
200 gčervená repa
ocot
čierne mleté korenie
soľ
1.
Mäso umyjeme a nakrájame na malé kocky. Do studenej vody variť najskôr hovädzie a údené mäso spolu s červenou repou nakrájanou na rezance. Neskôr pridáme nakrájané bravčové mäso, osolíme a uvaríme domäkka.
2.
Pridáme na rezance nakrájanú kapustu a zeleninu. Nakoniec osolíme, okoreníme a okyslíme, ale len vtedy, ak sme použili čerstvú hlávkovú kapustu.
3.
Podávame s kyslou smotanou a chlebom.
KOMENTÁRE K RECEPTU