Boršč

Recept Boršč

Pridal: najrecept, 14.2.2013

Kategorie: Polievky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

250 ghovädzie mäso
200 gbravčové mäso
200 gúdené mäso
250 mlkyslá smotana
150 gparadajky
200 ghlávková kapusta
1 ksmrkva
1 kspetržlen
1 kszeler
200 gčervená repa
ocot
čierne mleté korenie
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Mäso umyjeme a nakrájame na malé kocky.  Do studenej vody variť najskôr hovädzie a údené mäso spolu s červenou repou nakrájanou na rezance. Neskôr pridáme nakrájané bravčové mäso, osolíme a uvaríme domäkka. 2. Pridáme na rezance nakrájanú kapustu a zeleninu. Nakoniec osolíme, okoreníme a okyslíme, ale len vtedy, ak sme použili čerstvú hlávkovú kapustu. 3. Podávame s kyslou smotanou a chlebom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť