Med, strúčiky cesnaku, horčicu a chilli omáčku som spolu dobre premiešal.
Potom som pridal sójovú omáčku, worcherstrovú omáčku, olivový olej a nakrájanú petržlenovú vňať. Touto marinádou som natrel nakrájané rebrá a nechal som odpočívať dve, tri hodinky, ale najlepšie celú noc.
Pokiaľ sa mäso marinovalo, nastrúhal som mladú kapustu, dobre som ju osolil a nechal odpočívať, pokiaľ nepustila šťavu, tú som zlial a kapustu som dochutil šťavou z limety, drvenou rascou, čerstvým chrenom a prekvapol som ju olivovým olejom. Nechal som odpočívať hodinku, dve.
Mäso som dal na plech, podlial vodou (150ml), prekryl alobalom a vložil do vyhriatej rúry na 170 °C asi na 1,5 až dve hodiny. Mäso sa oddeľovalo od kosti, bolo krehké, ale ostalo šťavnaté. Po upečení som dal dole alobal a zapiekol ešte asi 10 minút pod grilom.
Podával som s chrenovou kapustou, horčicou a čerstvým domácim chlebom. Ak k rebrám do rúry vložíte aj zemiaky, máte ďalšiu výbornú prílohu.