Tip na knihu | Zdravé rýchlovky

Zdieľajte recept

Tip na knihu | Zdravé rýchlovky

Tip na knihu | Zdravé rýchlovky

Chcete variť zdravo a rýchlo?

Otázka, na ktorú tušíme odpoveď :) Nie vždy máme čas vyvárať, stáť pri sporáku, čakať na dopečenie… Možno aj vy neustále premýšľate, čo zdravé budete variť, aby to netrvalo dlho.
Máme pre vás super tip – Zdravé rýchlovky ponúkajú 60 výživných receptov od odborníkov na zdravú stravu, a k tomu plno tipov a rád, ako sa lepšie stravovať.

Knihu napísalo 15 odborníkov na zdravú stravu zo Slovenskej a Českej republiky. Zostavila ju Jana Šimkovičová, ktorá má so zdravým stravovaním, aj cvičením bohaté skúsenosti.
Inšpirujte sa ich skúsenosťami a varte jednoducho, rýchlo a zdravo!

 

V knihe Zdravé rýchlovky nájdete:

  • 60 zdravých receptov na obed, na večeru, či do práce.
  • Jedlá z mäsa, rýb, ryže, strukovín, cestovín, strukovín, obilnín, fitnes či sladké.
  • Recepty rôznych výživových smerov.
  • Nutričné hodnoty pri každom recepte.
  • Inšpiratívne rozhovory s odborníkmi na zdravú stravu.
  • Užitočné rady a tipy o zdravých potravinách.

Viac info nájdete na
www.fitnamotávky.sk

Kniha obsahuje množstvo inšpiratívnych receptov na obedy, večere, či zdravé jedlá do práce. Vyrieši váš problém s plánovaním zdravého varenia na najbližšie 2 mesiace. Recepty sú rôznych výživových smerov a obsahujú jedlá z mäsa, rýb, ryže, strukovín, cestovín, obilnín. Nechýbajú samozrejme ani sladké pochúťky.

Vyskúšajte recept z novinky Zdravé rýchlovky.

 

 

Morčacie závitky v parmezánovej kruste a kaša zo sladkých zemiakov

 

Tip na knihu | Zdravé rýchlovkySkvelý recept, ktorého príprava vám zaberie nanajvýš pol hodiny a pripravíte
2 porcie.
„Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom sú moje recepty, ktoré nájdete na mojej stránke www.tinkinerecepty.sk,“ vysvetľuje Tinka Karmažín.

 

SUROVINY

  • 2 morčacie rezne
  • 2 plátky eidam syra
  • 15 g parmezánu
  • 2 PL bazalkového pesta
  • 1 PL dižónskej horčice
  • 1 batat (440 g)
  • 1 petržlen (83 g)
  • muškátový oriešok
  • citrónová šťava
  • korenie
  • maslo
  • soľ

 

POSTUP

  1. Mäso si vyklepeme natenko. Potrieme pestom, pridáme plátok syra a zrolujeme do rolky. Prichytíme špajdľou.
  2. Rolku zvonku potrieme dižónskou horčicou, okoreníme, osolíme a obalíme v nastrúhanom parmezáne.
  3. Sprudka opečieme na kokosovom oleji z každej strany, prikryjeme a dusíme cca 10 – 15 minút, resp. pokým nie je mäso hotové.
  4. Medzitým si nakrájame na malé kúsky batat a petržlen a dáme variť do vody. Scedíme, pridáme kus masla, nastrúhame muškátový oriešok, osolíme, kvapneme trošku citrónovej šťavy a popučíme pučidlom na pyré.
  5. Hotové mäsko prekrojíme napoly, vyberieme špajdľu a podávame.

 

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>