Bulgur s rukolou a parmezánom

Zdieľajte recept

Bulgur s rukolou a parmezánom

By 10. jún 2016

Ani poriadne neviem, čo to ten bulgur je, no veľmi mi chutí v tejto kombinácii. Mám rada ryžu ale od kedy som vyskúšala bulgur, ryžu dávam bokom. Bulgur nemá žiadnu chuť, tú mu dodá to, čo s ním zmiešate. Nerozvarí sa, po uvarení sa nelepí a po jeho konzumácii necítim ťažobu na žalúdku. Odporúčam vám vyskúšať ho. Možno si ho zamilujete ako ja :)

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Dáme si variť osolenú vodu (ako na ryžu). Pridávam aj 1/2 ČL vegety.Bulgur
  2. Bulgur si odmeriame v pohári, dáme do sitka a premyjeme pod horúcou vodou.
  3. Pridáme do vriacej vody a varíme 15 minút, sem tam premiešame (keď je hotový, začne sa vám robiť na vrchu pena). Scedíme.bulgur2
  4. V rajničke si dáme olej a pridáme nakrájanú salámu.
  5. Pridáme nakrájané sušené pradajky a mrazenú zeleninu. Necháme zohriať.
  6. Zmiešame s bulgurom.
  7. Rukolu umyjeme a primiešame do bulguru. Posypeme parmezánom.

Bulgur3

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>