Minestrone podľa Nigelly Lawson

Zdieľajte recept

Minestrone podľa Nigelly Lawson

By 3. január 2016

Keď vás trápi chrípka, čo je lepšie než teplá polievka? Hoci sa mi nesplnilo želanie, aby mi ju niekto uvaril, keďže som sa nemohla odlepiť od postele, nevadilo mi opäť vkročiť do kuchyne.

Kuchyňa je miesto, kde trávim svoj čas najradšej. Recept som si našla v jednej z Nigellinych kníh (vždy keď mi je na nič, tak si ich listujem, pretože ma dokážu akosi utešiť) a hneď som sa pustila do prípravy.

Polievka je jednoduchá a rýchla, samozrejme aj veľmi chutná. Určite ju budem opäť variť hlavne počas chladnejších dní.

 

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Olej si zohrejeme v hrnci a pridáme pór a cuketu. Varíme na stredne veľkom ohni približne 5 minút.

    Minestrone podľa Nigelly Lawson

  2. Primiešame hlávkový kel, zelené fazuľky a varíme ďalších 5 minút.

    Minestrone podľa Nigelly Lawson


    Minestrone podľa Nigelly Lawson

  3. Nakoniec pridáme vývar a celé privedieme k varu a pridáme cestovinu.

    Minestrone podľa Nigelly Lawson

  4. Necháme variť až kým je cestovina hotová a vypneme.
  5. Osolíme, okoreníme a polievku necháme chvíľu ,,odpočívať" (cca 10 minút) než ju chceme jesť.
  6. Polievku rozdelíme do tanierov a posypeme nastrúhaným parmezánom.

 

Minestrone podľa Nigelly Lawson

Môj blog: www.madewithlovesk.blogspot.co.uk


Kontakt na mňa: denisaratulovska@gmail.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>