FotoRecept | Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

Zdieľajte recept

Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

By 18. január 2016

Bravčová  panenka je veľmi dobré mäsko, zaslúži si, aby bola pripravená čo najjednoduchšie, aby sme použili čo najmenej príchutí.  Tak sme z nej mali steaky. Nechajte sa inšpirovať a pripravte si ju aj vy :)






  • Rating 3.5 stars - based on 2 review(s)

Postup prípravy

  1. Panenku odblaníme a nakrájame na špalíky vysoké asi 8 cm.

    FotoRecept | Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

  2. Hánkami prstov ju jemne naklepeme, roztlačíme.

    FotoRecept | Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

  3. Kusy dáme na tanier, pokvapkáme olivovým olejom, okoreníme na hrubo pomletým čiernym korením a posolíme hrubozrnnou soľou. Nakoniec vtlačíme čerstvý rozmarín. Necháme odstáť 15-30 minút.

    FotoRecept | Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

  4. Rozohrejeme panvicu a začneme mäso opekať. Z každej strany asi 3 minúty. Nie je žiadúce mäso celkom prepiecť, aby sa nevysušilo. Upečteho však podľa vašej chuti :)

 

FotoRecept | Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

 

 

FotoRecept | Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

FotoRecept | Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

klaura

Volám sa Laura ... zo všetkého najradšej sa venujem dvom činnostiam, a to vareniu a fotografovaniu ... ani sama neviem, čo mám radšej ... často spájam tieto dve záľuby do jednej ... a potom vznikajú moje fotorecepty ... :) srdečne vás uvítam na mojom blogu www.klaura-dnes.blogspot.sk.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 3,50 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>