Cesto na medovníky

Zdieľajte recept

Cesto na medovníky

By 26. november 2015

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Zo surovín dobre vymiesime cesto a necháme postáť hodinu v chladničke. Nič sa nestane, ak necháme cesto v chladničke niekoľko dní.
  2. Vyvaľkáme ho na hrúbku asi 0,5 cm a vykrajujeme rôzne tvary.
  3. Medovníčky sú hneď mäkké.

 

Cesto na medovníky

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>