Ríbezľový sirup

Zdieľajte recept

Ríbezľový sirup

By 21. júl 2015

Recept na overený a chutný ríbezľový sirup.

 

  • Rating 2 stars - based on 1 review(s)

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Čierne ríbezle (môžu byť aj červené, biele alebo kombinácia) pomeliem.
  2. Pridáme vodu a krátko povaríme.
  3. Po vychladnutí prepasírujeme a precedíme.
  4. Pridáme cukor, kyselinu citrónovú a zohrievame, kým sa cukor rozpustí.
  5. Po vychladnutí prelejeme do fliaš. Pre dlhšie uskladnenie môžeme pridať konzervačný prípravok.

 

ríbezľový sirup

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 2,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>