Banánové tiramisu

Zdieľajte recept

Banánové tiramisu

By 17. november 2014

Chuť banánov a kávy... Naozaj stojí za to vyskúšať tento menej tradičný recept na tiramisu. Nakoľko už predstava surových vajec nerobí na mňa dobrý dojem, tiramisu pripravujem bez nich. Tu je recept...

  • Rating 5 stars - based on 1 review(s)
  • Yield : forma cca 20 x 25 cm
  • Allergens :

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Mascarpone vymiešame s práškovým cukrom a primiešame k nemu vyšľahanú osladenú šľahačku.
  2. Piškóty namáčame v káve, do ktorej môžeme pridať nejaký obľúbený likér a ukladáme ich do formy.
  3. Na piškóty natrieme trochu krému a poukladáme nakrájané banány.
  4. Zakryjeme ich krémom a znovu ukladáme piškóty namočené v káve. Natrieme zvyšný krém a posypeme kakaom.
  5. Dáme stuhnúť do chladničky.
  6. Dobrú chuť! :-)

Banánové tiramisu

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>