Cuketová horčica – Špak

Zdieľajte recept

Cuketová horčica - Špak

By 6. október 2014

Špak alebo cuketová horčica sa u nás používa už dlhé roky ako príloha. Jej chuť je veľmi odlišná  od klasickej horčice. Túto špecifickú horčicu môžete použiť nielen ako prílohu ku grilovanému či pečenému mäsu ale aj samotnú na chlieb. Prípadne ňou môžete osviežiť klasické obložené chlebíky :)

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Všetky suroviny (okrem horčice) si dáme do veľkého hrnca a dusíme ich na oleji 1 hodinu.
  2. Udusené a vychladnuté rozmixujeme spolu s malou horčicou.
  3. Naložíme do pohárou a 15 minút sterilizujeme.

Špak

Špak

Špak

Špak

Špak

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>