Koložvárska kapusta

Zdieľajte recept

Koložvárska kapusta

By 5. november 2013

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Ryžu uvaríme s kockou bujónu.

  2. Mäso opečieme na troche oleja spolu s nakrájanou cibuľou (trochu si necháme do kapusty) a cesnakom, osolíme a na konci praženia posypeme paprikou.

  3. Odloženú cibuľu opražíme na troche oleja a pridáme kyslú kapustu.

  4. Osolíme ju, osladíme, podlejeme vodou a posypeme paprikou. Podusíme niekoľko minút.

  5. Do zapekacej misy nasypeme ryžu, pridáme opečené mäso aj so šťavou, ktorú si pustilo a udusenú kapustu.

  6. Premiešame, aby boli všetky ingrediencie zastúpené všade rovnomerne. Vrch zarovnáme vareškou a trochu popritláčame.

  7. Potrieme tenkou vrstvou kyslej smotany a posypeme červenou paprikou.

  8. Zapečieme v rúre, kým okraje začnú chytať farbu.

  9. Podávame so zemiakovou kašou alebo samé

    .

  10. Dobrú chuť!

koložvárska kapusta

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>