Zapekané fusilli

Zdieľajte recept

Zapekané fusilli

By 25. október 2013

Postup prípravy

  1. Cibuľu, mrkvu a zeler nastrúhame alebo nakrájame nadrobno.

  2. Opražíme na troche olivového oleja a pridáme mäso.

  3. Popražíme a zalejeme paradajkovým pyré.

  4. Osolíme a necháme variť asi 30 minút.

  5. Ku koncu varenia pridáme smotanu a necháme zovrieť.

  6. Cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedíme.

  7. Zmiešame s omáčkou a pridáme k nim nakrájanú šunku. Dáme ich do zapekacej misy.

  8. Ochutíme bazalkou a oregánom a posypeme strúhaným parmezánom.

  9. Na vrch poukladáme plátky mozzarelly.

  10. Zapekáme asi 10 minút.

  11. Dobrú chuť!

ZAPEKANÉ FUSILLI

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 4,67 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>