Cesnačka

Zdieľajte recept

Cesnačka

By 19. jún 2013

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 25 minutes
  • Yield : 5
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  1. Zemiaky očistíme, nakrájame a uvaríme domäkka v 1,5 litri vody.
  2. Keď sú zemiaky mäkké, pridáme pretlačené strúčiky cesnaku a ponorným mixérom poriadne rozmixujeme.
  3. Pridáme pochúťkovú smotanu premiešame a necháme prejsť varom.
  4. Dochutíme soľou a bazalkou.
  5. Podávame s nakocky nakrájaným a opečeným chlebom. Ja používam kupované guličky, ktoré kúpite v jednej nemenovanej obchodnej sieti :-)
  6. Dobrú chuť!

 

K vareniu a pečeniu ma priviedli moje staré mamy, keď mi počas prázdnin strávených v ich prítomnosti dovolili asistovať v kuchyni a pod ich dohľadom som ako malé dieťa mohla skúšať upiecť jednoduché koláčiky či uvariť jednoduché jedlá. Vôňa kuchyne pri vypekaní či varení je mojim príjemným oddychom, ktorého výsledkom je (takmer) vždy niečo jedlé ;-) Ak máte chuť ma kontanktovať, spravte to adrese katka@najrecept.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading ... Loading ...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>