Jemné zapekané kuracie prsia

Zdieľajte recept

Jemné zapekané kuracie prsia

By 20. máj 2013

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 40 minutes
  • Yield : 6

Postup prípravy

1.
Kuracie prsia opláchneme pod vlažnou vodou, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Osolíme, okoreníme a uložíme do vymastenej zapekacej misy.

2.
Cibuľu očistíme, nakrájame najemno a uložíme mäso. Podlejeme vlažnou vodou, prikryjeme alobalom a vložíme do rúry na 15 minút podusiť pri teplote 170 °C.

3.
V mise spolu zmiešame všetky suroviny na omáčku a prilejeme k mäsu. Ak by bol nálev príliš hustý, môžeme pridať trochu mlieka. Necháme zapiecť 20 minúť pri teplote 170 °C. Dobrú chuť!

K vareniu a pečeniu ma priviedli moje staré mamy, keď mi počas prázdnin strávených v ich prítomnosti dovolili asistovať v kuchyni a pod ich dohľadom som ako malé dieťa mohla skúšať upiecť jednoduché koláčiky či uvariť jednoduché jedlá. Vôňa kuchyne pri vypekaní či varení je mojim príjemným oddychom, ktorého výsledkom je (takmer) vždy niečo jedlé ;-) Ak máte chuť ma kontanktovať, spravte to adrese katka@najrecept.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>