Chrumkavé kuracie krídla

Zdieľajte recept

Chrumkavé kuracie krídla

By 13. máj 2013

Chrumkavé krídielka na každú príležitosť.

Ingredients

Instructions

Rúru predhrejeme na 180 °C. Všetky suché prísady rozmiešame v dostatočne veľkej miske a pridáme kuracie krídla. Je dôležité aby sme zmes dôkladne premiešali, kým sa krídla neobalia rovnomernou vrstvou. Usporiadame krídla na vhodný plech a vložíme ho do rozpálenej rúry. Pečieme približne hodinu  kým nie sú krídla navonok chrumkavo hnedé, ale stále šťavnaté vo vnútri.

Dobrú chuť !

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading ... Loading ...

2 odpovedí na Chrumkavé kuracie krídla

  1. Markéta

    V receptu chybí tekutá složka, olej, sojovka, kečup. Tak jak recept je, je skoro nepoužitelný. Na křidýlkách se vysráží solamyl a je to flekaté a bílé. A vůůbec to nevypadá jako na fotce.
    Takže doporučuji, k receptu – jak je, přidat kečup, sojovou omáčku a trochu olivového oleje. Pak je to opravdu lahůdka.

    • najrecept

      Ďakujeme za upozornenie Markéta, túto chybu sme opravili. Ak máte fotografiu ako sa vám vydarili radi ju pridáme k receptu :-)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>