NajRecept.sk Sviatočné pečenie Veľká Noc Veľkonočná tlačenka a aspik Veľkonočný srnčí chrbát
Veľkonočný srnčí chrbát
Recept Veľkonočný srnčí chrbát
Adddy17 Adddy17    ·   21.9.2020

Veľkonočný srnčí chrbát

Veľkonočný srnčí chrbát od Adddy.

Suroviny
3 ks
natvrdo uvarené vajce
10 dkg
šunka
10 dkg
mrazená zelenina (hrášok, mrkva, kukurica)
3 ks
kyslá uhorka
1 vrecúško
želatína aspiková (salámová tlačenka)
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Pripravíme si želatínu podľa návodu na sáčku, polovicu vody nahradíme nálevom z uhoriek.
  2. Pokým uvarená želatína vychladne, nakrájame si do srnčieho chrbta šunku na kocky, vajcia cez sitko, uhorku na kocky a varenú zeleninu a zamiešame to.
  3. Zalejeme vychladnutú želatínou a dáme chladiť do chladničky. Dobrú chuť.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár