Spinava kuchyna je s

Moje recepty

Recept Perníková roláda
Perníková roláda
Pridané: 22.1.2017
Dostala som chuť na domáci koláčik, ktorý by chutil perníkovo, ale nebol by to tradičný perník. V knihe The Art of French Pastry som našla recept na piškótovú roládu, ktorá sa však robí trochu odlišne ako roláda, ktorú bežne robievam. Obsahuje veľký podiel mandľovej múky a okrem bielok aj celé vajcia. V knihe sa uvádza iba základný recept a autor v podstate necháva voľnú ruku ako s ním naložíte. Ja som sa rozhodla cesto ochutiť perníkovým korením KOTÁNYI, ktoré okrem bežného perníkového korenia obsahuje napríklad aj kardamóm či čierne korenie. V kombinácii s brusnicovým džemom, čokoládou a lieskovcami môžeme pokojne tejto roláde dať prívlastok božská.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept starých materí | Rascové rožteky
Recept starých materí | Rascové rožteky
Pridané: 20.1.2017
Recept na tieto rožteky pochádza zo starej kuchárskej knihy, Malá kuchařka a hospodyňka česká: pro menší a skrovné domácnosti: úprava laciných pokrmů pro lid, vydanej v roku 1903 od Vlasty M. Štěpánovej, o ktorej som nenašla ani zmienku. I keď sa pri príprave starých receptov, ktoré zaraďujem do rubriky Recepty starých materí, prísne pridŕžam pôvodných surovín a postupov, v tomto recepte som však urobila výnimku. Neurobila som žiadne veľké zmeny, suroviny uvedené v recepte som v podstate použila všetky, ibaže keďže autorka neuvádza akú múku použiť, použila som špaldovú celozrnnú a ražnú chlebovú, pretože tieto múky považujem za tradičné. Problémom pri týchto receptoch je aj to, že sa napríklad neuvádza gramáž soli či droždia, tak som vychádzala zo svojich doterajších skúseností s pečením pečiva. Pri príprave som postupovala podľa receptu, avšak nie na 100 percent, keďže aj napriek tomu, že do cesta ide droždie, v recepte sa uvádza, že po vypracovaní cesta sa rožteky ihneď tvarujú a následne pečú bez akéhokoľvek času na kysnutie. Tento postup mi prišiel zvláštny, a tak som cestu, a následne aj vytvarovaným rožtekom dala určitý čas na kysnutie. Tieto rožteky nie sú veľmi nadýchané, no sú veľmi chutné, a tak ako sa uvádza v pôvodnom recepte, najlepšie je ich podávať ešte teplé. Na druhý deň sú však takisto jedlé a vďaka maslu si zachovávajú aj svoju jemnosť. Malým tajomstvom týchto rožtekov je kúsok masla ukrytý vo vnútri, ktorý sa pri pečení rozpustí a dodá rožtekom úžasnú chuť. Tak čo skúsite tento vyše 100 ročný recept?
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Makové žemličky
Makové žemličky
Pridané: 19.1.2017
Pečenie pečiva je moja závislosť. Vždy si snažím nájsť čas aby som upiekla hoci aj nekysnuté placky či pečivo s práškom do pečiva. Recept na tieto žemličky mám z knihy The Larousse Book of Bread, ktorá je plná inšpirácie, hlavne čo sa rôznych tvarov a typov pečiva týka. Recepty sú v nej dosť jednoduché. Postup si zväčša prispôsobujem sama, už podľa získaných skúseností. Nebolo to inak ani pri príprave týchto makových žemličiek. Používam menší trik, vďaka ktorému mám vždy chlieb alebo pečivo nadýchané. Po vymiesení cesto uložím do vypnutej rúry spolu s hrnčekom vriacej vody. Vďaka tomu sa v rúre vytvorí mikroklíma, ktorá napomáha správnemu nakysnutia cesta. Ak to raz vyskúšate budete to praktizovať neustále! Makové žemličky nie sú makové iba preto, že sú obalené v maku, ale preto, že mak je aj v ceste. Takže sú ultramakové. Vďaka maku na povrchu sú chrumkavé a vďaka maku aj vo vnútri majú nezameniteľnú makovú chuť. Sú to žemle naslano, ale mak je univerzálny, takže skvelo chutia aj s medom alebo inými sladkými nátierkami. Recept je na 16 kusov.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Bezlepkový cviklovo-čokoládový koláč
Bezlepkový cviklovo-čokoládový koláč
Pridané: 9.9.2016
Doma sa nám povaľovala cvikla a môj zámer s ňou bol jasný – upiecť bezlepkový koláčik, ktorý by bol zároveň veganský. To sa mi až tak celkom nepodarilo, keďže som doňho dala med. Med však môžete nahradiť cukrom. Do cesta ide cviklové pyré, vďaka ktorému koláč zostane šťavnatý a čokoláda, ktorá krásne prevonia váš byt. Upečte chutný a zdravý koláč bez lepku, vajec a laktózy.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Cícerovo-paradajková polievka
Cícerovo-paradajková polievka
Pridané: 6.9.2016
Cícer mám doma vždy v zásobe, ale iba ten suchý, ktorý sa musí vopred namočiť. Obsahuje veľa železa, vlákniny a predovšetkým bielkoviny či vitamíny skupiny B. Výhodou je, že pri varení nestráca veľa živín. Môžete ho použiť na prípravu polievok, nátierok či plnohodnotných hlavných jedál. Mojou najobľúbenejšou je práve cícerovo-paradajková polievka.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Pohánka s hlivou a kyslou kapustou
Pohánka s hlivou a kyslou kapustou
Pridané: 2.8.2016
Tento recept by sa dal zaradiť medzi tradične slovenské. Obsahuje klasické slovenské suroviny - kyslú kapustu, pohánku, hlivu a základné koreniny, ktoré máte určite doma.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Pekingská kačica so slivkovou omáčkou a čínskymi plackami
Pekingská kačica so slivkovou omáčkou a čínskymi plackami
Pridané: 23.7.2016
Tí, ktorí poznajú môj blog vedia, že mäso často nevarím. Nekupujem ho v bežných prevádzkach, ale dbám na jeho pôvod a aby zviera žilo v dobrých podmienkach a dôstojne. No keď sa mi dostane kvalitné mäsko do rúk, rada si na ňom pochutnám. Inak to nebolo aj s touto kačkou. Manžel ju doniesol od kolegu, ktorý chová kačky pre vlastnú spotrebu. Mala vyše troch kíl, ledva sa zmestila do pekáča. Hľadala som recept, ktorý by najlepšie vyzdvihol jej chuť, teda nie typické soľ, rasca, korenie. Napokon som našla recept na stránke Jamieho Olivera na túto chrumkavú kačku so slivkovou omáčkou, ktorú odporúča podávať, tak ako sa patrí, s čínskymi plackami. Na tie recept nebol uvedený, ale na stránke Nigelly Lawson som jeden skvelý našla. A tak sme si doma vyčarovali trocha čínskej atmosféry.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Kelové závitky (mäsový aj vegetariánsky variant)
Kelové závitky (mäsový aj vegetariánsky variant)
Pridané: 17.7.2016
Január a február sú zložitým prechodným obdobím. Je stále zima, ale človeku sa už žiada jar a občas nevie čo variť. Tekvica sa už míňa, cvikla nie je každému pochuti a nápady sa míňajú. Často však zabúdame, že práve toto obdobie je sezónou kelu! A tak som pátrala po neobyčajnom recepte (nie na kelový prívarok), ktorého hlavnou zložkou by bol kel. Listovala som v svojej staronovej kuchárskej knihe z roku 1960 a natrafila som na dva recepty, ktoré som spojila v jeden. Tak vznikli kelové závitky plnené ryžou a mletým mäsom. No nechcela som ochudobniť vegetariánov o tento recept a vymyslela som závitky plnené ryžou, kelom a vareným vajíčkom. Nie je to žiadne prešpekulované jedlo, chute sú jednoduché, také typické slovenské. Žiadne výrazné koreniny, iba soľ a mleté čierne korenie. Všetky suroviny si zachovávajú svoju chuť, no aj napriek tomu spolu tvoria chutné a hlavne výživné jedlo :).
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Pikantná polievka z čiernej fazule
Pikantná polievka z čiernej fazule
Pridané: 16.6.2016
Tak táto polievka sa vážne vydarila. Je hustá, sýta, výživná, chutná, pikantná a hrejivá. Teda ideálna zimná polievka.Obsahuje čiernu fazuľu, ktorá je nabitá minerálmi ako železo, fosfor či mangán. Prospieva našim kostiam, tráveniu či dokonca upravuje krvný tlak. V kombinácii s čili príjemne prehreje váš organizmus v tomto zimnom období.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Šalát z kvaky
Šalát z kvaky
Pridané: 4.6.2016
Kvaka (turín) patrí k najstarším konzumovaným potravinám na našom území. Je bohatá na vitamín C, vápnik, draslík, fosfor či železo. Čistí krv, pôsobí močopudne a vďaka vysokému obsahu vlákniny pomáha nášmu tráveniu. Dá sa konzumovať surová alebo tepelne spracovaná. Chuťou pripomína kaleráb skrížený s reďkovkou. Ja som z nej pripravila chutný šalát, ktorým si doplníte vitamíny a minerály v tomto chladnom období. Množstvo neudávam, udávam iba použité suroviny. Je na vás koľko šalátu si narobíte.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Citrónová ryža s tofu na kari
Citrónová ryža s tofu na kari
Pridané: 25.5.2016
Najlepším vianočným darčekom je podľa mňa kniha. A nie hocijaká, ale kuchárska, ktorú si sami vyberiete. Takto to bolo aj tieto Vianoce. Dostala som poukážku na nákup kníh a samozrejme som ju patrične využila. Kúpila som si rovno dve z edície APETIT. Jedna je venovaná francúzskej kuchyni a druhá nesie "poetický" názov Ryža. Práve v tej druhej som objavila recept na citrónovú ryžu, ktorá sa varí na Srí Lanke. Je vhodná ako príloha k rôznym rybám či kari. A keďže sa mi v chladničke povaľovalo tofu, rozhodla som sa pre tofu curry. Je to taký môj výmysel založený na viacerých obdobných receptoch. A musím vám povedať, že s tou ryžou chutí úžasne. Je to pikantné jedlo so sviežou citrónovou chuťou!
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Mrkvový krém s pikantným pestom
Mrkvový krém s pikantným pestom
Pridané: 23.5.2016
Ďalší do zbierky hrejivých receptov. Tentokrát na mierne pikantnú mrkvovú polievku.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Základný recept na domáci puding (vegan, bezlepkový)
Základný recept na domáci puding (vegan, bezlepkový)
Pridané: 21.5.2016
Keď je vonku pochmúrne nič nepoteší viac ako teplý čokoládový puding. Puding nekupujeme už roky. Od kedy som sa ho naučila pripravovať (nie je to žiadna veda, to mi verte!) tak ak dostanem chuť na niečo sladké, hrejivé tak urobím puding, ktorý ani nestihne vychladnúť a už ho tlačím, ako sa vraví, do hlavy. Potrebujete 4 základné suroviny a puding máte na svete. Je to v podstate taký základný recept, ktorý môžete obmieňať podľa svojej chuti. Môžete ho urobiť vanilkový, karamelový či ovocný. Pravdupovediac som tieto tri verzie neskúšala, lebo som verná čokoládovému :). Tak čo máte chuť sa naučiť ako pripraviť maškrtu nášho detstva?
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Šútolica
Šútolica
Pridané: 17.3.2016
O šútolici som sa dozvedela z knihy Z kuchyne bohémskej Bratislavy od Petra Ševčoviča. Nikdy pred tým som šútolicu nevarila a dokonca ani nejedla, ale keď som si o nej prečítala musela som ju hneď vyskúšať. A teda poviem vám, že tí naši predkovia vedeli čo je dobré. Šútolica neobsahuje žiadne exotické suroviny, špeciálne koreniny či bylinky, iba typické slovenské zemiaky, kyslú kapustu, fazuľu a slaninku, no aj napriek tomu je to chutné a výživné jedlo. Tak ako to v receptoch z dávnych čias býva, len zriedkakedy sa uvádza presné množstvo použitých surovín. Veď posúďte sami z tohto úryvku: "Gazdiná, u ktorej sme dnes látali hrnce, chlapci, bola štedrá, aj keď nám nedala nijaké peniaze. Dala nám kus prerastanej slaniny, vrecko zemiakov, hrnček kvasenej kapusty, za misku suchej fazule, cibuľu aj cesnak. Z toho si dnes na cintoríne uvaríme sviatočnú šútolicu, prespíme v márnici a zajtra pôjdeme ďalej." Z tohto popisu veru ťažko povedať koľko je kus, koľko hrnček či vrecko. A preto aj ja v nasledujúcom recepte uvádzam iba použité suroviny. V texte sa nepíše aká hustá má šútolica byť, koľko vody treba pridať, takže som to robila podľa seba. Šútolicu som nerobila príliš riedku. Je skôr hustejšia, ale zároveň má dosť šťavy. Namiesto prerastanej slaniny som použila úplne bielu slaninku, ktorá sa vyškvarila na maličké švarky. Teda aby bolo všetko kóšer, šútolicu varil môj muž a ja som ju už len doladila :)
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Polievka z čiernej fazule s pastou miso
Polievka z čiernej fazule s pastou miso
Pridané: 24.1.2016
V tomto zimnom období nás polievky nielen dobre zahrejú, ale sú aj skvelým zdrojom vitamínov a minerálov. Táto je nimi priam nabitá. Jej základnou zložkou je čierna fazuľa, ktorá má vysoký obsah železa, fosforu, vápnik, mangánu, medi či zinku. Čierna fazuľa prospieva našim kostiam, tráveniu, krvnému tlaku a dokonca má protirakovinové účinky. Ďalšou zložkou je pasta miso, ktorá polievka dodáva chuť a zároveň obsahuje alkaloid, ktorý na seba viaže ťažké kovy a odvádza ich z organizmu. Dôležité je, že miso pasta sa nikdy nevarí, ale pridáva sa až do hotového pokrmu.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Pikantná fazuľovo-cviklová polievka
Pikantná fazuľovo-cviklová polievka
Pridané: 11.1.2016
Milujem recepty, v ktorých sú rýdzo slovenské suroviny. Tento recept na pikantnú fazuľovo-cviklovú polievku je presne taký - sú v ňom lokálne, čerstvé, sezónne suroviny (iba tá údená paprika je z ďaleka - konkrétne zo Španielska). Inšpirovala som sa receptom z knihy Štyri ročné obdobia v našej kuchyni z roku 1993, ktorú zoženiete už iba v antikvariátoch.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Bezlepkový zemiakovo-mandľový koláč
Bezlepkový zemiakovo-mandľový koláč
Pridané: 7.1.2016
Keď manžel pre pár mesiacmi zistil, že má viacnásobnú intoleranciu (lepok, laktóza a vajcia) zostala som zdesená. Pátrala som na internete čo je príčinou, a pod., hľadala som všakovaké recepty. Najväčšou výzvou bolo pre mňa vegánske bezlepkové pečenie. Prvé pokusy boli úsmevné, no potom som v kníhkupecte natrafila na skvelú knihu o bezlepkovom pečení - Vaříme a pečeme zdravě bez lepku (S. Soeffker) a veci mi začali vychádzať. V súčasnosti manžel už nemusí držať prísnu diétu, no niektoré potraviny vylúčil úplne, prípadne varím a pečiem tak, aby tých alergénov bolo čo najmenej. Jedným z takýchto "diétnych" koláčov je aj zemiakovo-mandľový, ktorého názov možno odrádza, ale je to skvelý základný koláč, ktorý si viete doladiť podľa svojej chuti a aj napriek tomu, že je bezlepkový nedrobí sa :)
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Celozrnný jablkový koláč s tymiánom
Celozrnný jablkový koláč s tymiánom
Pridané: 2.1.2016
Ak som niekde na výlete v zahraničí (čo sa nestáva často, lebo milujem Slovensko a Čechy) tak si rada kúpim nejaký suvenír. Poslednú dobu sú to kuchárske časopisy. Zatiaľ mám len dva zahraničné (chorvátsky a poľský). Tieto dva jazyky sú našej slovenčine veľmi blízke a tak pri čítaní receptu nepotrebujem slovník a navyše sa aj trochu zasmejem napr. ak "dodajemy jajko". Prinášam vám recept z poľského časopisu na krajanku z tymiankiem, ktorý som si samozrejme upravila :)
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Kokosové rožteky
Kokosové rožteky
Pridané: 20.12.2015
Vianoce za dverami...! Začíname s pečením. U mňa je každý rok iný. Mám rada svoje osvedčené dobroty, ktoré pečiem zakaždým, ale vždy sa teším aj vyskúšať niečo nové. Jeden rok pečiem už týždne pred sviatkami, inokedy musím všetko stihnúť 23. decembra. Pustím si svoje obľúbené vianočné CD, spievam si a všade rozvoniava vanilka a kokos. Z tejto porcie vám vyjde cca 40 kusov.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Pečená cvikla a sladké zemiaky
Pečená cvikla a sladké zemiaky
Pridané: 20.12.2015
Úplne jednoduchý recept, pri príprave ktorého nemusíte tráviť veľa času. Cviklu a zemiaky očistite, ochutíte, dáte do rúry a medzitým sa vám uvarí ryža. Jediným problémom môže byť stratené vajce, ktoré sa mi tiež nie vždy podarí, ale ako sa vraví "prax robí majstra" takže treba len skúšať (tip ako na stratené vajce nájdete tu).
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Maces s rozmarínom a olivovým olejom
Maces s rozmarínom a olivovým olejom
Pridané: 16.12.2015
Maces som piekla a aj jedla dnes prvýkrát a som z neho nadšená. Je vhodný ako príloha ku šalátom, môžete ho použiť namiesto chlebíka k rôznym nátierkam alebo iba tak chrúmať pri filme namiesto mastných čipsov.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Špenátová polievka
Špenátová polievka
Pridané: 27.11.2015
Úplne jednoduchý, nenáročný recept, ktorý zvládnete ľavou zadnou. Pôvodne som ho ani neplánovala dať na blog (veď preto je tá fotka taká aká je), lenže táto polievočka je svojou jednoduchosťou a chuťou dokonalá. A písane foodblogu je predsa o tom - prinášať nápady, chutné a zdravé jedlá, ktoré zvládnete aj počas hektického dňa.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Vločkový pivný chlieb
Vločkový pivný chlieb
Pridané: 22.11.2015
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Nepečená torta s gaštanovým pyré
Nepečená torta s gaštanovým pyré
Pridané: 17.11.2015
Gaštanové pyré som nikdy nejedla. Vedela som, že niečo také existuje ale nemala som ani potuchy ako ho zúžitkovať. A keďže je jeseň tak som sa ho rozhodla, v rámci zachovania sezónnosti, vyskúšať. Kúpila som úžasné BIO gaštanové pyré, ktoré až z 82 % tvoria gaštany a zvyšok tvorí BIO trstinový cukor. Pripravila som zdravú, bezlepkovú a dokonca veganskú tortu, ktorej korpus je z pohánkovej lámanky, nabitý orechmi, brusnicami a kakaom. Tak čo dostali ste na ňu chuť? :)
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Jablkovo-brusnicová pizza
Jablkovo-brusnicová pizza
Pridané: 1.11.2015
Vždy keď som na jedálnom lístku videla názov Sladká pizza, skrútila som nos a len som sa čudovala ako toto môže niekoho napadnúť a ako to môže vôbec niekomu chutiť. Je to preto, lebo pizzu milujem tradičnú slanú - s paradajkami, syrom a šunkou. Lenže varenie a pečenie je o tom, skúšať nové veci a tak som sa odhodlala a upiekla jej sladkú verziu. A vôbec neľutujem, ba naopak je to odteraz moja druhá najobľúbenejšia pizza :) Nebojte sa zvláštnej chute. V podstate to je tenký kysnutý koláč so sladkými jabĺčkami, brusnicami a čokoládou - jednoducho mňamka ! :)
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Celozrnný pohánkový koláč so slivkami
Celozrnný pohánkový koláč so slivkami
Pridané: 26.10.2015
Inšpirovala som sa lepkovým koláčikom, no trochu som poupravila recept a vznikla jeho zdravá bezlepková verzia :)
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Bryndzové pagáčiky
Bryndzové pagáčiky
Pridané: 30.9.2015
Pagáčiky som robila podľa jedného receptu, ale pomer surovín a použité múky som upravila.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Šalát s jablkom a marinovanou cviklou
Šalát s jablkom a marinovanou cviklou
Pridané: 29.9.2015
Opäť jeden z receptov, ktorý mi iba tak skrsol v hlave. A musím povedať, že je bombový! Šalátik je totálny výtvor mojej maličkosti :)
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Expres rezance soba s marinovaným lososom
Expres rezance soba s marinovaným lososom
Pridané: 22.9.2015
Ultra rýchly recept. Pri jeho príprave som si pripadala ako v TV show - Jamie dělá ješte rýchlejší minutky. Kým sa varí voda na cestoviny, losos sa pekne marinuje, vy medzitým nakrájate mrkvu, oblanšírujete zelenú fazuľku, lososa rýchlo osmahnete, všetko zmiešate a ani sa nenazdáte a vám sa robia hrče za ušami z toľkej dobroty.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Ryžový šalát so šošovicou beluga
Ryžový šalát so šošovicou beluga
Pridané: 4.9.2015
Milujem varenie, milujem keď môžem celý deň tráviť v kuchyni. No v poslednej dobe. odkedy som v plnom pracovnom nasadení, nemám na varenie toľko času a snažím sa hľadať a vymýšľať rýchle, dostupné recepty, ktoré sú chutné, výživné, ale hlavne uvarené raz-dva. Opäť sa mi zrodil v hlave nápad na šalát, tentokrát ryžový s mojím novým objavom - čiernou šošovicou beluga. Vždy ak ma kopne múza, hodím svoju myšlienku do googlu a hľadám či už niečo podobné existuje. Ako obvykle, aj tentokrát, môj nápad už dávno existoval na niekoľkých zahraničných blogoch. A tak som sa nimi trocha inšpirovala a prinášam vám recept na zdravý, (nielen) letný šalát :).
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Zemiakový šalát s grilovaným syrom halloumi
Zemiakový šalát s grilovaným syrom halloumi
Pridané: 27.8.2015
Letné šaláty nemusia byť iba z čerstvej zeleniny. Milujem šaláty, či už tie teplé alebo tie, ktoré vás príjemne schladia. Tentokrát som si vymyslela zemiakový šalát. Nie, nie je to ten klasický s majonézou, mrkvou a hráškom, ale je to zemiakový šalát s olivami kalamata, cherry paradajkami, grilovaným syrom halloumi a baklažánom. No čo vám poviem - lahoda! :) Tak ako to zvyknem písať aj pri iných receptoch na šaláty, množstvo potrebných surovín neuvádzam, lebo je na každom z vás koľko si ho narobíte a v akom pomere. Chuť bude vždy ohromná.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Recept Celozrnné vafle s broskyňami, čokoládou a mätou
Celozrnné vafle s broskyňami, čokoládou a mätou
Pridané: 26.8.2015
Na trhu som kúpila broskyne. Len tak pre radosť, že časom ich z jem samotné alebo, že možno z nich niečo vymyslím. A aj som vymyslela. Taká fajnová mňamka sa mi podarila, že som až na seba pyšná :)
ZOBRAZIŤ RECEPT
POSLEDNÉ KOMENTOVANÉ RECEPTY