Bulgur s rukolou a parmezánom
Pridané: 10.6.2016
Ani poriadne neviem, čo to ten bulgur je, no veľmi mi chutí v tejto kombinácii. Mám rada ryžu ale od kedy som vyskúšala bulgur, ryžu dávam bokom. Bulgur nemá žiadnu chuť, tú mu dodá to, čo s ním zmiešate. Nerozvarí sa, po uvarení sa nelepí a po jeho konzumácii necítim ťažobu na žalúdku. Odporúčam vám vyskúšať ho. Možno si ho zamilujete ako ja :)
ZOBRAZIŤ RECEPT
TIP |Zostala vám knedľa? Pripravte si ju na sladko
Pridané: 24.6.2015
Občas sa to stane - mäso je zjedené a zostal kus knedle. Pokiaľ ho nechcete jesť celý týždeň v kombinácii s rôzne pripraveným mäsom, máme pre vás ideálny sladký tip. Možno sa vám táto kombinácia bude zdať zvláštna, no kým to neskúsite nezistíte, že je to naozaj veľmi dobré. U nás sa knedlík na sladko stal rutinou, pretože vždy zostane najaký ten kus :)
ZOBRAZIŤ RECEPT