NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Karé ako minútka s popučenými zemiakmi a vajcom
Karé ako minútka s popučenými zemiakmi a vajcom
Recept Karé ako minútka s popučenými zemiakmi a vajcom
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
rebeka    ·   7.5.2021

Karé ako minútka s popučenými zemiakmi a vajcom

Fantastické mäkké mäsko s popučenými zemiakmi a vajcom. Autor: Naďa I. (Rebeka)

Suroviny
plátky
bravčové karé /kotleta bez kosti vysoká 1 cm/
2 lyžičky
rôznofarebné korenie
2 lyžice
olej
soľ
na panvicu
olej alebo masť
kúsok
hrubostenný alobal
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mäso chrbtom ruky naklepeme a na okrajoch narežeme. Korenie si nahrubo rozdrvíme v drtiči a posypeme ním mäso, pokvapkáme olejom a necháme cez noc v chladničke.
  2. Na steakovej panvici rozohrejte tuk a mäso sprudka z oboch strán opečieme. Osolíme. Preložíme na alobal, dôkladne uzavrieme a dáme na rošt do rúry na 170 stupňov na 12 minút.
  3. Potom alobal opatrne otvoríme a mäso necháme "vydýchať".
  4. Podávame s popučenými zemiakmi, volským okom a zeleninou.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár