Žobrácke langoše
Tieto langoše sú najlepšie na svete, cesto ľahké, sú dobré aj studené. Autor: Akeber
Pridal: Akeber, 12.3.2021
Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa, Langoše, Chuťovky
SUROVINY
1 kghladká múka
10 gdroždie
1 lyžicasoľ
0,5 lvoda
na vyprážanieolej
na potretiecesnak
- Olej si dáme na panvicu a necháme ho riadne nahriať, oleja by malo byť toľko, aby langoš plával.
- Cesto nevaľkať! Langoše uchopíme do ruky a niekoľkokrát natiahneme do tvaru kruhu.
- Do pohára si dáme 0,5 dl prevarenej vody, do toho pretlačíme cesnak.
Môj blog: Recepty akeber
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Žebrácké langoše.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Langosze żebraków.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Bettlerlangos an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide „Szegény” lángos.
KOMENTÁRE K RECEPTU