Zemiaky zapečené so slaninou, syrom a šampiňónmi

Pridal: NajLucka, 22.1.2021
Kategorie: Zapečené zemiaky, Zemiaky, Obed, Hlavné jedlo, Prílohy
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Veľmi chutné, rýchle a jednoduché! Vyskúšajte si pripraviť lahodnú prílohu alebo chutné hlavné jedlo. Dobrú chuť!
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 22.1.2021
Kategorie: Zapečené zemiaky, Zemiaky, Obed, Hlavné jedlo, Prílohy
SUROVINY
väčšie zemiaky
slanina
tvrdý syr
čerstvé šampiňóny
korenie
olej
cesnak
- Zemiaky umyjeme, očistíme a ostrým nožom ich nakrájame na ježka.
- Do každého rezu vložíme plátok slaniny striedavo so syrom a na plátky nakrájanými hubami.
- Pokvapkáme olejom, okoreníme podľa chuti a zabalíme do alobalu.
- Ku každému zemiaku priložíme strúčik cesnaku. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov.
- Doba pečenia závisí od veľkosti zemiakov. Dobrú chuť!
Zdroj: Vk
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Brambory zapečené se slaninou, sýrem a žampiony.
KOMENTÁRE K RECEPTU