Zemiaky zapečené so slaninou, syrom a šampiňónmi

Recept Zemiaky zapečené so slaninou, syrom a šampiňónmi
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Veľmi chutné, rýchle a jednoduché! Vyskúšajte si pripraviť lahodnú prílohu alebo chutné hlavné jedlo. Dobrú chuť!

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

väčšie zemiaky
slanina
tvrdý syr
čerstvé šampiňóny
korenie
olej
cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zemiaky umyjeme, očistíme a ostrým nožom ich nakrájame na ježka.
  2. Do každého rezu vložíme plátok slaniny striedavo so syrom a na plátky nakrájanými hubami.
  3. Pokvapkáme olejom, okoreníme podľa chuti a zabalíme do alobalu.
  4. Ku každému zemiaku priložíme strúčik cesnaku. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov.
  5. Doba pečenia závisí od veľkosti zemiakov. Dobrú chuť!

Zdroj: Vk

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť