Zemiaky, ktoré valcujú internet - chrumkavé jednohubky

Recept Zemiaky, ktoré valcujú internet - chrumkavé jednohubky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Mini zemiačiky, ktoré sa hodia na oslavy, párty, alebo ako hlavné jedlo, alebo aj ako príloha k hlavnému jedlu. Zemiaky sú chrumkavé a chuťovo výborné. Celý trik spočíva v tom, že sa pečú v predpripravenej zmesi syra, cesnaku, korenia a soli. Táto zmes docieli to, že sú zemiaky krásne chrumkavé. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

zemiak
maslo
strúhaný parmezán
soľ
cesnakový prášok alebo čerstvý cesnak
koreninová zmes na zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zemiaky umyjeme a prekrojíme na polovicu.
  2. Pripravíme si plech, do ktorého vylejeme rozpustené maslo. Na maslo navrstvíme nastrúhaný syr, nasypeme cesnak, soľ, korenie.
  3. Poukladáme zemiaky reznou stranou dole a dáme piecť. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov asi 30 minút. Záleží na veľkosti zemiakov.
  4. Po upečení necháme 5 minút odstáť a podávame. Ak by ste zemiaky chceli vybrať hneď, môže sa stať, že syrová vrstva zostane na plechu.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť