Zemiakový guláš

Recept Zemiakový guláš
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jeden z mojich obľúbených hlavných chodov. Aj keď tento guláš môže niekto považovať len za polievku, ja to považujem ako za hlavný chod. S domácim čerstvým chrumkavým chlebom vás zasýti na 200%. Vyskúšajte a ešte, ak máte domáce lečo, tak určite pridajte. Ja som, bohužiaľ, nemala. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

2-3 ksveľká cibuľa
500 gtočený párok
6-7 kszemiak
cesnak
fazuľa
mäsový bujón
múka
voda
soľ
korenie
červená paprika
majoránka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cibuľu nakrájame nahrubo a dáme ju restovať na rozpálený olej.
  2. Keď bude cibuľa orestovaná, pridáme nakrájaný párok a po chvíli aj zemiaky a fazuľu. Zalejeme vodou a pridáme mäsový bujón.
  3. Varíme pod pokrievkou a ochutíme červenou paprikou, majoránkou. Tiež guláš osolíme a okoreníme.
  4. Keď sú zemiaky mäkké, tak guláš zahustíme múkou a vodou (múku s vodou si premiešame v miske metličkou a vlejeme do vriaceho guláša), miešame, pokým cítime, ako guláš hustne. Podávame s chlebom.

Môj blog: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť