Zelerové hranolky

Recept Zelerové hranolky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Príloha, hlavné jedlo, chuťovka k dobrému filmu a, hlavne, zdravé hranolky, ktoré chutia naozaj skvele. Keď som prvýkrát pripravovala tieto hranolky, mala som obavy, či vôbec niečo z toho bude. Po vysmažení hranolky nechávam odkvapkať na papierovom obrúsku, aby som sa zbavila prebytočného oleja a aby neboli až také mastné a je to naozaj výborná náhrada za zemiakové hranolky, ktoré každý z nás pozná. Autor: HeMiShEk

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

podľa potrebyzeler
na vyprážanieolej
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zeler si očistíme a nakrájame na hranolčeky.
  2. V hlbšej panvici si poriadne rozpálime väčšiu vrstvu oleja.
  3. V ňom potom hranolky vyprážame do zlatista. Akonáhle ich máme usmažené, vytiahneme z oleja a necháme odkvapkať na obrúsku.
  4. Osolíme a okoreníme podľa vlastnej chuti. Podávame ako prílohu alebo len tak, na chrumkanie k filmu. =) Prajem dobrú chuť. =)
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť