Niekedy dávno, ešte keď som bola malá, som si na chlebíček natierala zeleninovú nátierku, ktorá sa ešte dala kúpiť v obchode v malom kelímku. Dnes som ju už v žiadnom obchode nenašla, ale nevadí. Urobila som si domácu a ešte lepšiu. Bez žiadnych konzervantov, ktoré sa síce kedysi do jedál nedávali v tak veľkom množstve ako teraz, ale čo vieme. Možno aj v tej mrkve alebo v uhorke sú nejaké nezdravé látky. Ale ak by sme sa aj tomu vyvarovali, potom by sme nejedli nič, predsa zo vzduchu sa žiť nedá. Určite si urobte túto zeleninovú nátierku a na chlebe ňou nešetríte, natrite to poriadne nahrubo. Autor: Adddy
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu