Zapekané kuracie prsia s parmezánovou krustou

Recept Zapekané kuracie prsia s parmezánovou krustou

Pridal: NajLucka, 22.1.2021

Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Zapekané kuracie prsia s parmezánovou krustou. Chutná dobrota, plnená syrom a šunkou. Mňam!

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 22.1.2021

Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

SUROVINY

4 plátkykuracie prsia
4 plátkyšunka
4 plátkysyr
2 lyžiceparmezán
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
podľa chutioregano
podľa potrebystrúhanka
podľa chuticesnak
podľa chutisladká mletá paprika
podľa potrebymaslo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Každý plátok mäsa prekrojíme pozdĺžne na polovicu, aby sme dostali kapsičku.
  2. Každú kapsičku naplníme šunkou a syrom. Uzavrieme ju - môžeme si pomôcť aj špáradlom. Osolíme, okoreníme podľa chuti.
  3. Do misky si prelisujeme cesnak, pridáme parmezán, strúhanku a červenú mletú papriku. Dobre premiešame a pridáme 3 lyžice rozpusteného masla. Kuracie prsia obalíme v parmezánovej zmesi a uložíme ich do formy na pečenie. Keď sa nám parmezánová zmes ešte zvýšila, navrstvíme ju na vrch mäska.
  4. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 20 - 30 minút. Dobrú chuť!

Zdroj: Vk

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť