Zapekaná ovsená kaša - večer pripravíš a o zdravé raňajky máš postarané

Recept Zapekaná ovsená kaša - večer pripravíš a o zdravé raňajky máš postarané
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ak vás už omrzela klasická ovsená kaša, vyskúšajte zmenu v podobe zapekanej. Večer ju máte za chvíľku hotovú a ráno už len papáte. Z jedného receptu máte postarané o tri porcie.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Kaša

120 govsené vločky
25 gproteín (alebo nahradiť sladidlom)
1 kusvajce
1 kusbanán
1 kusjablko
1 čajová lyžičkamletá škorica

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Banán popučíme vidličkou a zmiešame s vajíčkom. Pridáme nastrúhané jablko, vločky, proteín a škoricu. Zmes vylejeme do formy na biskupský chlebík vystlanej papierom na pečenie.
  2. Ja som na vrch ešte poukladala kúsky banánu a jablka. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 15 minút.
  3. Z daného množstva mi vyšli tri kúsky ako na fotke. Pred podávaním môžete doplniť o orieškové maslo alebo tvaroh.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť