Zapečený karfiol s mletým mäsom

Pridal: marunda, 31.1.2021
Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Zemiaky zapečené s karfiolom a mletým mäsom. Autor: marunda
FOTKA OD VÁS
Pridal: marunda, 31.1.2021
Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
podľa potrebyzemiaky
1/2 kskarfiol
500 gmleté mäso
1 kscibuľa
1 bal.smotana na šľahanie
4 strúčikycesnak
2 ksvajce
podľa potrebymaslo
podľa chutisoľ
podľa chutigrilovacie korenie
- Na zemiaky navrstvíme mleté mäso a zalejeme rozšľahanou smotanou s cesnakom, soľou a vajcami. Nelejeme všetko. Len trošku. Ďalšie poschodie opäť zemiaky, pridáme nakrájaný uvarený karfiol, ďalej zase smotanu. Tak stále opakujte, opäť zemiaky, mäso, smotana, zemiaky, karfiol smotana .... posledný horné poschodie tvoria zemiaky. Dáme všetko piecť do rúry, najprv prikryté a po zmäknutí zemiakov odkryté, aby sa urobila krusta. Na záver možno pridať trochu masla a dopiecť.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Zapečený květák s mletým masem.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Zapiekany kalafior z mięsem mielonym.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Blumenkohl-Hackfleisch-Kartoffelauflauf an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Karfiollal és darált hússal gazdagított rakott krumpli.
KOMENTÁRE K RECEPTU