Zapečené zemiaky s klobásou

Recept Zapečené zemiaky s klobásou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jednoduché, rýchle, chutné - 3v1. Vhodné ako príloha k hlavnému jedlu alebo ako samostatné jedlo. Podávame napríklad s kyslou smotanou. Mňam!

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 kgzemiaky
6 ksklobása
100 gtvrdý syr
5 lyžícmajonéza
podľa potrebyolej
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zemiaky nakrájame na menšie časti a uvaríme ich v osolenej vode do polomäkka. Následne ich vložíme do misky a pridáme olej. Zmiešame a poukladáme ich na plech, ktorý sme vyložili papierom na pečenie.
  2. Vrch osolíme a okoreníme, potrieme majonézou a posypeme nastrúhaným syrom.
  3. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov cca 20 minút.
  4. Následne medzi zemiaky naukladáme nakrájané klobásky. Môžete ešte potrieť majonézou a znovu posypať strúhaným syrom. Pečieme ďalších 10 minút pri teplote 200 stupňov.

Zdroj: Vk

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť