Zapečené gnochi s kuracím mäsom a tromi druhmi syra

Recept Zapečené gnochi s kuracím mäsom a tromi druhmi syra
FOTKA OD VÁS
Recept Zapečené gnochi s kuracím mäsom a tromi druhmi syra
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ak máte radi gnochi, tak si pripravte toto skvelé jedlo s tromi druhmi syra. Zapečené v rúre s výraznou chuťou. Mňam!

FOTKA OD VÁS
Recept Zapečené gnochi s kuracím mäsom a tromi druhmi syra

SUROVINY

2 kskuracie prsia
1 bal.gnochi
100 mlsmotana na varenie
200 mlkurací vývar
1 hrsťniva
1 hrsťparmezán
1 hrsťčedar
cca 50 gsušená šunka
2 strúčikycesnak
podľa chutisušené paradajky v oleji
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
na vrchpetržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Najprv si orestujeme mäso, ktoré nakrájame na medailóniky a okoreníme.
  2. Potom mäso vyberieme a do výpeku dáme na plátky nakrájaný cesnak, orestujeme a zalejeme vývarom.
  3. Pridáme syry a necháme rozpustiť. Nakoniec prilejeme smotanu, krátko povaríme a vypneme.
  4. Gnocchi uvaríme podľa návodu.
  5. Pripravíme si zapekaciu misu, ktorú vymažeme olejom. Na dno dáme gnochi, potom mäso, nakrájané paradajky, natrhanú šunku a zalejeme omáčkou. Všetko ešte dosolíme a okoreníme. Posypeme posekaný petržlen.
  6. Hore dáme ešte gnochi a zapečieme. Pečieme pri teplote 180 ° pekne do zlata. Dobrú chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť