NajRecept.sk Mäso Kuracie mäso Zapečené cestoviny (gnocchi) s kuracím mäsom a hlivou ustricovou
Zapečené cestoviny (gnocchi) s kuracím mäsom a hlivou ustricovou
Recept Zapečené cestoviny (gnocchi) s kuracím mäsom a hlivou ustricovou
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Lacusin Lacusin    ·   20.9.2020

Zapečené cestoviny (gnocchi) s kuracím mäsom a hlivou ustricovou

Jemné gnocchi s kuracím mäsom, zdraviu prospešnou hlivou ustricovou, kukuričkami, jemne pikantným karí a navrch dozlatista upečeným tiahnucim sa gouda - jeden z našich najobľúbenejších obedov! Mňam! :) Autor: Lacusin

Suroviny
2 bal.
gnocchi
400 g
kuracie prsia
300 g
hliva ustricová
1 plechovka
kukurica
1 kelímok
smotana na šľahanie
štipka
kari
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
200 g
syr gouda
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Dáme si variť vodu na gnocchi.
  2. Kuracie mäso nakrájame na drobné kúsky a opečieme na panvici. Akonáhle je mäso opečené, pridáme pokrájanú hlivu a kukuricu a chvíľu spoločne restujeme.
  3. Pridáme kari korenie, soľ a korenie a zalejeme smotanou. Dáme variť gnocchi. Uvarené gnocchi zmiešame v zapekacej miske so zmesou z panvice.
  4. Husto zasypeme syrom a dáme zapiecť na 200° C do rúry.
  5. Zlatisté gnocchi podávame ihneď. Môžeme posypať nasekanou pažítkou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár