Zapečené cestoviny (gnocchi) s kuracím mäsom a hlivou ustricovou

Recept Zapečené cestoviny (gnocchi) s kuracím mäsom a hlivou ustricovou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jemné gnocchi s kuracím mäsom, zdraviu prospešnou hlivou ustricovou, kukuričkami, jemne pikantným karí a navrch dozlatista upečeným tiahnucim sa gouda - jeden z našich najobľúbenejších obedov! Mňam! :) Autor: Lacusin

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

2 bal.gnocchi
400 gkuracie prsia
300 ghliva ustricová
1 plechovkakukurica
1 kelímoksmotana na šľahanie
štipkakari
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
200 gsyr gouda

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Dáme si variť vodu na gnocchi.
  2. Kuracie mäso nakrájame na drobné kúsky a opečieme na panvici. Akonáhle je mäso opečené, pridáme pokrájanú hlivu a kukuricu a chvíľu spoločne restujeme.
  3. Pridáme kari korenie, soľ a korenie a zalejeme smotanou. Dáme variť gnocchi. Uvarené gnocchi zmiešame v zapekacej miske so zmesou z panvice.
  4. Husto zasypeme syrom a dáme zapiecť na 200° C do rúry.
  5. Zlatisté gnocchi podávame ihneď. Môžeme posypať nasekanou pažítkou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť