Vyprážaný rezeň v trojobale

Pridal: Izabella929@azet.sk, 28.9.2020
Kategorie: Sviatočné pečenie, Bravčové mäso, Mäso, Vianoce, Obed, Hlavné jedlo
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Vyprážané rezne sú klasikou v každej domácnosti. Vnútri mäkkučké a z vonku vynikajúcu chrumkavé. Používame kukuričnú múku.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Izabella929@azet.sk, 28.9.2020
Kategorie: Sviatočné pečenie, Bravčové mäso, Mäso, Vianoce, Obed, Hlavné jedlo
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
Budeme potrebovať:
600 gbravčové pliecko
3 ksvajce
kukuričná múka
strúhanka
soľ
korenie
smotana sladká
bravčová masť
olej
zemiak
maslo
soľ
- Množstvo surovín závisí na tom, ako hrubý obal chceme mať (môžeme obaľovať aj dva krát pre hrubšie a chrumkavejšiu rezne).
- Podávame horúce so zemiakovou kašou. Dobrú chuť!
Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
pekárky - Izabelka
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Smažený řízek v trojobalu.
KOMENTÁRE K RECEPTU