Vyprážané olomoucké syrečky so zemiakmi

Recept Vyprážané olomoucké syrečky so zemiakmi

Pridal: rebeka, 7.10.2021

Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Kto neochutnal, nevie, aká je to dobrota :)

FOTKA OD VÁS

Pridal: rebeka, 7.10.2021

Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

SUROVINY

100 gbalenie olomouckých tvarôžkov (5 ks v balení)
10 koliesokuhorská saláma alebo iná podobná saláma (musí mať rovnaký priemer ako koliesko syrečka)
2 ksvajce
2 lyžicehladká múka
strúhanka
olej alebo masť na vyprážanie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kolieska syrečkov obložíme z oboch strán salámou, obalíme do hladkej múky, rozšľahaných vajciach a potom v strúhanke.
  2. Dôkladne obalíme aj boky syrečkov. Potom znova obalíme vo vajciach a zase v strúhanke.
  3. Smažíme pozvoľna vo vyššej vrstve tuku dozlata. Podávame so zemiakmi.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť