Vyprážané kuracie prsia v cestíčku

Recept Vyprážané kuracie prsia v cestíčku

Pridal: Triniti, 24.11.2020

Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vyprážané kuracie prsia sú tradičným jedlom, ktoré podávame so zemiakovou kašou alebo zemiakovým šalátom. Vyskúšajte si pripraviť cestíčko z ľanových a sezamových semienok. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS

Pridal: Triniti, 24.11.2020

Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Budeme potrebovať:

4 plátkykuracie prso
1 lyžičkasoľ
2 ksvajce
6 lyžíchladká múka
120 mlmlieko
2 lyžiceľanové semiačka
2 lyžicesezamové semiačka
100 ghladká múka
na vyprážanieolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kuracie prsia si umyjeme, naklepeme na rezne. Osolíme z každej strany.
  2. Vajíčko si rozmiešame vidličkou spolu s mliekom, hladkou múkou tak, aby sme nemali žiadne hrudky. Pridáme semienka a premiešame.
  3. Na panvici si dáme rozohriať olej. Kuracie prsia si obalíme v hladkej múke, následne ich obalíme v cestíčku a z oboch strán vyprážame.
  4. Ukladáme ich na papierový obrúsok, aby sme sa zbavili prebytočného oleja a podávame so zemiakovou kašou, varenými zemiakmi alebo zemiakovým šalátom. Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť