Vyprážaná krkovička so zemiakmi

Recept Vyprážaná krkovička so zemiakmi
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Rezeň jedine z krkovičky. To som počula od môjho kamaráta a musím uznať, že: presne :) alebo ešte z kuracieho stehenného rezňa...inak je to nemastné-neslané....a suché, hlavne... Bože, už teraz som znova z toho dostala hlad. Určite vyskúšajte v nedeľu na obed, budete sa olizovať až za ušami. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

4 ksbravčové plátky z krkovička bez kosti výška cca 2 cm
2 ksvajce
50 gmaslo
soľ
hladká múka
strúhanka
na vyprážaniemasť

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso naklepeme, osolíme, pretiahneme v hladkej múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke.
  2. V panvici rozpálime masť a rezne zprudka z oboch strán opečieme dozlata.
  3. Preložíme ich do pekáča, poukladáme kúsky masla a priklopíme. V rúre dopekáme pri teplote 200 stupňov cca 40 minút.
  4. Potom odklopíme a necháme ešte 10 minút dôjsť na farbu.

Môj blog: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť