NajRecept.sk Mäso Kuracie mäso Vynikajúci maslový rezeň z mletého mäsa s cibuľovou omáčkou.
Vynikajúci maslový rezeň z mletého mäsa s cibuľovou omáčkou.
Recept Vynikajúci maslový rezeň z mletého mäsa s cibuľovou omáčkou.
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Moucková Pavlina Moucková Pavlina    ·   26.6.2024

Vynikajúci maslový rezeň z mletého mäsa s cibuľovou omáčkou.

Pripravte si s nami úžasný maslový rezeň z mletého mäsa s cibuľovou omáčkou. Je to jedinečná kombinácia šťavnatého mäsa a bohatej, aromatickej omáčky, ktorá poteší vaše chuťové poháriky. Skvelo sa chodí ako na bežný deň, tak aj na slávnostný obed pre vašich hostí. Autor: Pavlína Moučková

30 min
Čas prípravy
60 min
Čas varenia
Suroviny
500 g
mleté mäso
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
kúsok
maslo
1 ks
rohlík
troška
mlieko
3-4 ks
cibuľa
na zápražku
hladká múka
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Rožok pokrájame na kocky a namočíme v mlieku. Pridáme k ostatným ingredienciám, zmiešame a pripravíme si tak mäsovú zmes.
  2. Zo zmesi tvarujeme fašírky, ktoré poukladáme do pekáča na pokrájanú cibuľu, trošku podlejeme a pečieme v rúre na 200 stupňoch dozlata.
  3. Mäso z pekáča vyberieme, odložíme bokom a cibuľu prelejeme do hrnca.
  4. Cibuľu v hrnci zaprášime hladkou múkou, pridáme trochu vody, povaríme a nakoniec rozmixujeme dohladka.
  5. Mäso s omáčkou podávame so zemiakovou kašou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár