Vynikajúci MARGOT koláč s čokoládovým pudingom
Tento margot koláčik bol môj prvý a musím povedať, že chuť bola nad očakávania. Kto neuznáva margot čokoládky, tak pokojne na vrch kakao alebo granko. Autor: Triniti
FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
Cesto:
300 gpolohrubá múka
1 bal.prášok do pečiva
3 ksvajce
150 gkryštálový cukor
100 mlrastlinný olej
100 mlmlieko
Pudingová náplň:
1 bal.čokoládový puding
2 lyžicekryštálový cukor
1 lyžicakakao
500 mlmlieko
Poleva:
400 gkyslá smotana
1 bal.vanilkový cukor
1 ksmargot
- Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, postupne pridávame olej, mlieko a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec iba zľahka vareškou vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov.
- Cesto vylejeme na plech s vyšším okrajom, ktorý sme vymastili tukom a vysypali múkou. Na cesto lyžicou vrstvíme uvarený puding /pekne z výšky, aby sa puding dostal aj nižšie do cesta/.
- Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi pol hodinu.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Vynikající MARGOT buchta s čokoládovým pudinkem .
KOMENTÁRE K RECEPTU