NajRecept.sk Mäso Mleté mäso Karbonátky Vynikajúca obmena klasických rezňov. Vyprážaný mletý rezeň so syrom.
Vynikajúca obmena klasických rezňov. Vyprážaný mletý rezeň so syrom.
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Mineralka    ·   13.10.2020

Vynikajúca obmena klasických rezňov. Vyprážaný mletý rezeň so syrom.

Fantastický šťavnatý mletý rezeň, ktorý poteší aj tých najnáročnejších maškrtníkov. Ak vám už nestačí na nedeľný obed klasika, odporúčam pripraviť tieto vynikajúce netradičné rezne. Autor: Mineralka

20 min
Čas prípravy
35 min
Čas varenia

NAJLEPŠIE RECEPTY

Suroviny

Základ:

500 g
mleté mäso
400 g
tvrdý syr
2 ks
vajce
soľ
korenie

Na obalenie:

vajce
strúhanka

Na vyprážanie:

olej
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mäso, syr, vajcia, soľ a korenie zmiešame v miske.
  2. Vypracujeme homogénnu hmotu, z ktorej ručne tvarujeme rezne o veľkosti dlane.
  3. Tie obalíme najprv v strúhanke, potom v rozšľahaných vajciach a znovu v strúhanke.
  4. Po vysmažení zostane rezeň pekne šťavnatý. Vyprážame dozlatista.

Video ochutnávky

Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár

Najnovšie recepty

Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu

Viac receptov