Vynikajúca obmena klasických rezňov. Vyprážaný mletý rezeň so syrom.

Recept Vynikajúca obmena klasických rezňov. Vyprážaný mletý rezeň so syrom.
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Fantastický šťavnatý mletý rezeň, ktorý poteší aj tých najnáročnejších maškrtníkov. Ak vám už nestačí na nedeľný obed klasika, odporúčam pripraviť tieto vynikajúce netradičné rezne. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Základ:

500 gmleté mäso
400 gtvrdý syr
2 ksvajce
soľ
korenie

Na obalenie:

vajce
strúhanka
na vyprážanieolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso, syr, vajcia, soľ a korenie zmiešame v miske.
  2. Vypracujeme homogénnu hmotu, z ktorej ručne tvarujeme rezne o veľkosti dlane.
  3. Tie obalíme najprv v strúhanke, potom v rozšľahaných vajciach a znovu v strúhanke.
  4. Po vysmažení zostane rezeň pekne šťavnatý. Vyprážame dozlatista.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť