Výborná a rýchla jablková buchta

Recept Výborná a rýchla jablková buchta
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Dávam recept na výbornú a rýchlu buchtu. Oplatí sa vyskúšať :) Jablká mám ešte domáce z našej záhrady :) Autor: Petra

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

8 lyžíchladká múka
8 lyžícpolohrubá múka
8 lyžícpráškový cukor
1 bal.prášok do pečiva
8 lyžícolej
8 lyžícmlieko
3 ksvajce
3 ksjablko

Krém:

1 litermlieko
3 bal.Zlatý klas
5 lyžíckrupicový cukor

Poleva:

100 gčokoláda na varenie
200 gkyslá smotana

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cesto:
    Všetky suroviny okrem jabĺk zmiešame a cesto nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech s veľkosťou 38x25cm. Jablká nakrájame na plátky, naukladáme na cesto a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180° C. Po upečení necháme vychladnúť. Pečieme asi 20 minút, sledujeme.
  2. Krém:
    Z mlieka, pudingových práškov a cukru uvaríme puding, ešte horúci ho rozotrieme na upečenú buchtu a necháme vychladnúť. Po vychladnutí potrieme polevou. Dozdobíme podľa vlastnej fantázie.
  3. Poleva:
    Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu, pridáme kyslú smotanu a premiešame.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť