Vrstvená cigánska pečienka

Pridal: Lacusin, 31.5.2021
Kategorie: Hovädzie mäso, Mäso, Bravčové mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Hlavné jedlo pre labužníkov poriadneho mäsa. Na internete som videla tento recept a poviem vám, neodolala som. A som rada, že som neodolala. Mäsko bolo fantastické, tým prekladaním dostalo vynikajúcu chuť po horčici a slanine, uhorky mi tam tiež pasovali, takže nič som nemenila a originál recept ponúkam aj vám. Autor: Lacusin
FOTKA OD VÁS
Pridal: Lacusin, 31.5.2021
Kategorie: Hovädzie mäso, Mäso, Bravčové mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
1 kgbravčové alebo hovädzie mäso
150 ganglická slanina
2 kscibuľa
5 ksnakladaná uhorka
cca 3 lyžicrhorčica
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
200 mlvývar
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Vrstvená cikánská pečeně.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Warstwowa pieczeń cygańska.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schichtbraten Zigeuner Art an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Réteges cigánypecsenye.
KOMENTÁRE K RECEPTU