NajRecept.sk Čásť dňa Obed, Hlavné jedlo Vínna klobása pečená v rúre
Vínna klobása pečená v rúre
Recept Vínna klobása pečená v rúre
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
LENULKA    ·   19.10.2021

Vínna klobása pečená v rúre

Vínna klobása pečená v rúre. Príloha: klasická zemiaková kaša.

Suroviny
750 g
vínna klobása
podľa potreby
hladká múka
podľa potreby
papriková vegeta

Príloha:

zemiaková kaša
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Vínnu klobásu stočíme do tvaru slimáka a upevníme špáradlom, aby sa nerozmotala. Potom obalíme v múke zmiešanej s troškou paprikovej vegety a narovnáme do pekáča s troškou oleja.
  2. Pripravenú klobásu vložíme do rúry a pečieme na 200 °C cca 25 minút, kým nezružovie.
  3. Podávame so zemiakmi alebo so zemiakovou kašou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár