Vínna klobása pečená v rúre

Recept Vínna klobása pečená v rúre

Pridal: LENULKA, 19.10.2021

Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vínna klobása pečená v rúre. Príloha: klasická zemiaková kaša.

FOTKA OD VÁS

Pridal: LENULKA, 19.10.2021

Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

SUROVINY

750 gvínna klobása
podľa potrebyhladká múka
podľa potrebypapriková vegeta

Príloha:

zemiaková kaša

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vínnu klobásu stočíme do tvaru slimáka a upevníme špáradlom, aby sa nerozmotala. Potom obalíme v múke zmiešanej s troškou paprikovej vegety a narovnáme do pekáča s troškou oleja.
  2. Pripravenú klobásu vložíme do rúry a pečieme na 200 °C cca 25 minút, kým nezružovie.
  3. Podávame so zemiakmi alebo so zemiakovou kašou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť