Pálená hmota: Vodu, olej a soľ privedieme k varu. Prisypeme hladkú múku a restujeme než sa nám vytvorí guľa, ktorá sa nebude lepiť na strany. Dáme na tácku a necháme vychladiť. Po vychladnutí vymiešame s vajcami a striekame sáčkom s rezanou trubičkou do tvaru venčekov na plech, ktorý potom pokropíme vodou. Pečieme v rúre pri 240 st. - pec sa nesmie otvoriť prvých 10 minút inak venčeky nemajú svoj tvar - nenaskočia. Po upečení rozkrojíme na polovicu, dáme krém, priložíme druhú polovicu, ktorú sme potiahli vo fondánovej poleve.
Ľahký maslový krém: Mlieko (340 ml), cukor dáme do kastrólika a necháme variť. Zvyšné mlieko vymiešame s pudingom a žĺtkami. Potom nalejeme do horúceho mlieka a prevaríme min. 5 minút. Potom vylejeme na plech, posypeme vanilkovým cukrom a necháme vychladiť. Po vychladnutí zašľaháme maslo a pridáme rum (prípadne arómu).