NajRecept.sk Pomazánky Vajíčková pomazánka Vajíčková nátierka z lučiny
Vajíčková nátierka z lučiny
Recept Vajíčková nátierka z lučiny
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
siesta    ·   4.5.2015

Vajíčková nátierka z lučiny

Ľahká vajíčková nátierka, pripravená z nadýchanej lučiny. Podávame s čerstvým tmavým pečivom. Autor: siesta

Suroviny

Budeme potrebovať:

2 ks
vajce
200 g
lučina
50 g
margarín
2 lyžice
smotana
50 g
pór/pažítka
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Vajcia uvaríme natvrdo.
  2. V miske si vyšľaháme lučinu s margarínom / maslom a smotanou. Pridáme najemno nakrájaný pór alebo pažítku a dôkladne premiešame. Nakoniec pridáme nahrubo nastrúhané vajcia a len ľahko ich do nátierky vmiešame. Dochutíme soľou.
  3. Podávame s čerstvým tmavým pečivom. Dobrú chuť!
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár