Vajíčková nátierka z lučiny

Recept Vajíčková nátierka z lučiny

Pridal: siesta, 4.5.2015

Kategorie: Pomazánky, Vajíčková pomazánka, 15 minútovky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ľahká vajíčková nátierka, pripravená z nadýchanej lučiny. Podávame s čerstvým tmavým pečivom. Autor: siesta

FOTKA OD VÁS

Pridal: siesta, 4.5.2015

Kategorie: Pomazánky, Vajíčková pomazánka, 15 minútovky

SUROVINY

Budeme potrebovať:

2 ksvajce
200 glučina
50 gmargarín
2 lyžicesmotana
50 gpór/pažítka
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vajcia uvaríme natvrdo.
  2. V miske si vyšľaháme lučinu s margarínom / maslom a smotanou. Pridáme najemno nakrájaný pór alebo pažítku a dôkladne premiešame. Nakoniec pridáme nahrubo nastrúhané vajcia a len ľahko ich do nátierky vmiešame. Dochutíme soľou.
  3. Podávame s čerstvým tmavým pečivom. Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť