Údená hŕstková polievka

Recept Údená hŕstková polievka
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

300 gúdené mäso
hrnčekstrukovinová zmes (cícer, červená fazuľa, krúpy, bielej fazule, žltý a zelený hrach)
1 ksmrkva
1/4zeler
1 kspetržlen
2 kscibuľa
3 strúčikycesnak
5 kszemiak
soľ
korenie
nové korenie
bobkový list
majoránka

Zápražka:

maslo
múka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Najprv si vopred namočíme strukoviny. Mäso uvaríme.
  2. Druhý deň si pripravíme panvicu a na oleji orestujeme cibuľku a pridáme nakrájanú zeleninu na kocky. Orestujeme do zlatista.
  3. Pridáme strukoviny a zalejeme vývarom z údeného mäsa. Pridáme korenie a varíme do mäkka.
  4. Ku koncu pridáme na kocky pokrájané zemiaky. Nakoniec zahustíme zápražkou z masla a múky.
  5. Dochutíme soľou, korením, cesnakom a majoránom.

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť