Tvarohový krémovník (Slzy anjela)

Recept Tvarohový krémovník (Slzy anjela)
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Minulý týždeň sme mali trošku náročnejší. Oslavovali sme narodeniny, meniny a tak som mala veľa príležitostí upiecť niečo pre našich hostí. Pripravila som i nepečený dezert - pudingové poháre, upiekla som tvarohový krémový zákusok a aby nebolo všetko sladké, upiekla som aj mini pizze :) Autor: Petra

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

400 gpolohrubá múka
160 gtuk (Hera)
160 gpráškový cukor
1 lyžičkaprášok do pečiva
3 ksžĺtok

Tvarohová plnka:

0,5 litramlieko
3 bal.tvaroh vo vaničke
150 gpráškový cukor
1 bal.vanilkový cukor
1 bal.vanilkový pudingový prášok
1,5 dlolej
1 ksvajce
3 ksžĺtok

Sneh:

6 ksbielok
6 lyžícpráškový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cesto:
    Zo všetkých surovín vypracujeme cesto a vyvaľkáme na vymastený a múkou vysypaný plech s veľkosťou 30x40cm.
  2. Tvarohová náplň:
    Všetko vyšľaháme, nalejeme na vyvaľkané cesto a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200° C (asi 25 min, sledujeme).
  3. Sneh:
    Bielky vyšľaháme na tuhý sneh a potom prišľaháme cukor. Tesne pred dopečením natrieme sneh na tvarohovú plnku a dáme ešte piecť maximálne na 10 minút pri miernejšej teplote (130° C).
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť