Tvarohové bochníky s tvarohovou nátierkou, šunkou a paradajkou

Recept Tvarohové bochníky s tvarohovou nátierkou, šunkou a paradajkou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tvarohové bochníky s tvarohovou nátierkou, šunkou a paradajkou. Vhodné na oslavy, párty. Sú veľmi jednoduché, chutné a taktiež aj skvele vyzerajú.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Cesto:

500 gjemný tvaroh
500 ghladká múka
300 gmaslo
štipkasoľ

Nátierka:

300 gjemný tvaroh
100 mlkyslá smotana
soľ
korenie

Ďalej budeme potrebovať:

šunka
cherry paradajky
na ozdobuzelená vňať

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Suroviny na cesto spracujeme do guľôčky a odložíme do chladničky.
  2. Odležané cesto rozvaľkáme na pomúčenej pracovnej doske na hrubší plát cca 1 cm a pomocou menšieho poháriku vykrojíme kolieska, ktoré ukladáme na papierom vyložený plech na pečenie a upečieme pri teplote 200 sutpňov do zlata.
  3. Tvaroh vymiešame so smotanou, ochutíme soľou a korením. Dôkladne vymiešame a natrieme na upečené a vychladnuté jednohubky.
  4. Poukladáme šunku, paradajku a ozdobíme zelenou vňaťou.

Zdroj: Coolinarika

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť