NajRecept.sk Sviatočné pečenie Narodeniny Jednohubky Tvarohové bochníky s tvarohovou nátierkou, šunkou a paradajkou
Tvarohové bochníky s tvarohovou nátierkou, šunkou a paradajkou
Recept Tvarohové bochníky s tvarohovou nátierkou, šunkou a paradajkou
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
NajLucka NajLucka    ·   22.10.2020

Tvarohové bochníky s tvarohovou nátierkou, šunkou a paradajkou

Tvarohové bochníky s tvarohovou nátierkou, šunkou a paradajkou. Vhodné na oslavy, párty. Sú veľmi jednoduché, chutné a taktiež aj skvele vyzerajú.

Suroviny

Cesto:

500 g
jemný tvaroh
500 g
hladká múka
300 g
maslo
štipka
soľ

Nátierka:

300 g
jemný tvaroh
100 ml
kyslá smotana
soľ
korenie

Ďalej budeme potrebovať:

šunka
cherry paradajky
na ozdobu
zelená vňať
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Suroviny na cesto spracujeme do guľôčky a odložíme do chladničky.
  2. Odležané cesto rozvaľkáme na pomúčenej pracovnej doske na hrubší plát cca 1 cm a pomocou menšieho poháriku vykrojíme kolieska, ktoré ukladáme na papierom vyložený plech na pečenie a upečieme pri teplote 200 sutpňov do zlata.
  3. Tvaroh vymiešame so smotanou, ochutíme soľou a korením. Dôkladne vymiešame a natrieme na upečené a vychladnuté jednohubky.
  4. Poukladáme šunku, paradajku a ozdobíme zelenou vňaťou.

Zdroj: Coolinarika

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár